Virtuaalilasit

ekal
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Loka 02, 2017 18:58
Etunimi: Eero
Sukunimi: Laitila
Verkkosivu: http://

Virtuaalilasit

Viesti Kirjoittaja ekal » Ma Loka 02, 2017 19:11

Uusi jäsen täällä.

Monellakin on varmaan jo 3D virtuaalilasit käytössään. Onko kenelläkään Kalajokilaakson alueella? Voisiko tulla vierailulle? Itsellä hankinta harkinnassa, eikä haluaisi ostaa "sikaa säkissä".

Untamo
Viestit: 1439
Liittynyt: Ma Joulu 15, 2008 10:01
Handle: LLv34_Untamo
Laivue: Lentolaivue 34
Etunimi: Heikki
Sukunimi: Siltala
Verkkosivu: http://www.virtualpilots.fi/LLv34/
Paikkakunta: Liminka

Re: Virtuaalilasit

Viesti Kirjoittaja Untamo » Ke Loka 04, 2017 08:14

S!

Alunperin Nivalasta kotoisin, mutta karannut Oulun seudulle, eikä edes omia kakkuloita ole :) ... Mutta töikseni tulee niiden kanssa tolskattua, ja tullut niitä lainailtua omiin testeihin, niin suosittelen että odotat seuraavaa kakkula-sukupolvea. Todella näyttävää on kyllä esim. Oculuksilla lentää, mutta taistelulentämiseen ne eivät vielä oikein käy. Vihollisten näkeminen alhaisen resoluution ja rajallinen näkökentän (vain ~100 astetta) takia tekee niistä vielä hieman huonot norminäyttöön verrattuna tässä hommassa.

cosmo
Viestit: 37
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 20:40
Handle: cosmo
Etunimi: Ville
Sukunimi: Ranki
Verkkosivu: http://www.iki.fi/~cos

Re: Virtuaalilasit

Viesti Kirjoittaja cosmo » Ke Loka 04, 2017 11:39

Jep, riippuu ihan mitä haluaa lentää. Nykysillä onnistuu lähinnä siviili- ja ww2-koneiden lentäminen joissa on selkeät höyrymittarit. Suihkareissa on paljon pientä tekstiä mitä ei erota resoluutiolla. Samoin lentäminen vaatii ikonit. Mutta esimerkiksi Aces High toimii oikein kivasti VR:ssä.

Seuraavaan sukupolveen liittyen nyt on kickstarterissa Pimax-nimiset 8k-lasit. Speksit vaikuttaa kovilta. Itse osallistuin rahoitukseen, mutta koska kyseessä on joukkorahoitus niin täytyy henkisesti varautua myös pettymään ja toimitusten myöhästymiseen. Firmalla on kuitenkin jo aiemmat 4k-lasit ja 8k:n protoja demotaan yleisölle joten täydestä huijauksesta tuskin on kyse.

https://www.kickstarter.com/projects/pi ... vr-headset

Vastaa Viestiin