Junnun näkökulmat kuntoon!

Kanttori
Viestit: 272
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 17:07
Handle: Kanttori
Laivue: Lentorykmentti 3
Etunimi: Ismo
Sukunimi: Homanen
Verkkosivu: https://ler3.fi
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Junnun näkökulmat kuntoon!

Viesti Kirjoittaja Kanttori » Ma Loka 03, 2016 03:13

Näkökulmien säätö on toteutettu tässä pelissä loistavasti. Kun laittaa näkökulmat ajan kanssa kuntoon, näkee koneista aivan eri tavalla ulos (ja mittareihin myös) kuin default-asetuksilla.

Kuva Kuva

Lentäjän pää säädetty aivan ylös ja eteen. Vasen-oikea-näpäimillä säädetään näkökulmaa hieman sivusuunnassa. Oikeanpuoleisesta kuvasta näkee nuo "pilotin pään" säätönäppäimet jos ne on vahingossa poistanut. Nehän voi mäpätä muuallekin kuin juuri noihin näppäimiin.

Kuva Kuva

Aseta TrackIr-ohjelmassa näppäimiston oma Pause-näppäin (oik. yläkulma) laittaamaan TrackIR paussille, jolloin sen kameraan syttyy kaksi punaista valoa vihreiden tilalle. Nämä säädöt on tehtävä juuri tuossa TracIR:n Pause-tilassa!

Säädä lentäjän näkökulma Page Up/Down näppäimillä TÄYSIN YLÖS, Insert/Home-näppäimillä TÄYSIN ETEEN ja Delete/End näppäimillä hieman VASEMMALLE oman maun mukaan siten, että näet mittariston tuohon malliin kuin ensimäisessä kuvassa. Vedä myös Zoom eli FOV (Field Of View) täysin auki, että näet ison osan taivasta.

Kun olet tyytyväinen, niin tallenna F10-nappulalla näkymä ja laita TrackIR taas päälle painamalla Pause-näppäintä. Tämän jälkeen TIR-keskitys laittaa pilotin pään (ns. default view) aina tuohon samaan kohtaan. Molemmat ATA ja RPM -mittarit näet kun vedät itsesi vasempaan laitaan ja katsot mittareita joko zuumilla tai ilman. Tähtäimeen taas pääset kumartumalla kotiohjaamossasi alas! Hyvin toimii etenkin suunnistaessa jossa on nähtävä alapuolella olevaa maastoa.

Tee saman ohjeen mukaan säädöt myös tähystäjälle ja kahdelle ampujalle. Etenkin radistiampujan paikalta takaa näkee hyvin koko takasektorin uhkaavien vihollisten varalta!