Sivu 1/1

KANTTORIN KONE kaasukonsoli

Lähetetty: Su Elo 26, 2018 00:33
Kirjoittaja Kanttori
Otan suomalaisilta virtuaalilentäjiltä uusia ennakkotilauksia vastaan tästä vintage-henkisestä kaasukonsolista. Konsoli numero 17 lähti elokuun loppupuolella postiin Rovaniemelle Flankerille. Ensi viikolla lähtee työn alle Rono LeLvkasin konsolinumero 18 ja syyskuun alussa vielä kaksi tilausta numerot 19 ja 20.

Kuva Kuva

Konsolissa on enemmän analogisia akseleita, vipuvarsia, säätörullia ja painikkeita kuin missään muussa vastaavassa tuotteessa nykyisillä peliohjainmarkkinoilla. Jos haluat vain parasta, niin tässä se nyt on. Toimii testatusti IL-2 Sturmovik Great Battles, Cliffs Of Dover ja DCS World -lentosimujen propellikoneilla ja alkuaikojen suihkukoneilla. Sopii kuin nyrkki nenään Warthogin tai Baurin KG13 Grip sauvojen rinnalle sekä Baurin tai Slaw Devicen pedaalien kanssa.

Keskimääräinen valmistumisaika tilauksesta on syksyllä ja ensi talvena noin kaksi kuukautta. Lisätietoja kotisivuillani. Tilaukset sitä kautta Kontakti-sivun lomakkeella tai sähköpostilla. Täälläkin voi hihkaista asiasta!

KANTTORIN KONE - VIRALLISET KOTISIVUT

Kuva