Aces High esittely virtualpilotsien sivuilla

Aces High II is a massive multi-player online combat simulation centered around the World War II air-war. Kotisivu / Homepage: http://www.hitechcreations.com/
Dictonius
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Touko 09, 2008 13:04
Handle: LLv34_Dictonius
Laivue: Lentolaivue 34
Etunimi: Timo
Sukunimi: Laakso
Verkkosivu: http://www.virtualpilots.fi/LLv34/
Paikkakunta: Jyväskylä

Aces High esittely virtualpilotsien sivuilla

Viesti Kirjoittaja Dictonius » La Heinä 12, 2014 11:57

Tervehdys

Tässä tulin eksyneeksi virtualpilotsien sivujen aces high esittelyyn ja havaitsin, että alkaa olla vähän ajan hammas puraissut tuota: "Viimeksi muokattu: 2006-05-14 21:29"

Screenshotteja voisi päivittää. Uusia suomikoneita ilmestynyt aikain saatossa. Myös bump mapping ja varjostusefektejä tullut, cockpittejä päivitetty uudempiin jne jne. Ja mikä tärkeintä! brewster vs i-16 voisivat komeilla jo vaikka bannerissa!

Aces High otsakkeen voisi jo itsessään nimetä Aces High II:ksi.

CT-areenaa ei ole ollut enää aikoihin. Nykyisin asian ajaa AvA (Axis vs Allies) -areena.

Laivueiden linkit ovat vanhentuneet (paitsi pappalaivue 34:n osalta).

Linkkejä voisi laittaa tuleviin grafiikkapäivityksiin, tai ainakin mainita, että isompi graffapäivitys on tulossa.

Tärkeätä olisi, että suomalaisille lukijoille olisi selkeät ohjeet kuinka löytää suomiporukka areenalta, mainitsemalla ohjeet: "O'Club -> Change Country -> Rooks. Radiokanava 136."

Varmaan muutakin tuohon voisi laittaa, kuten listan koneista joita tuossa voi lentää jne. maininnan siitä, että maasodankäyntiin on viimeaikoina myös panostettu tekemällä jos mitä ajoneuvoja yms yms.

Itse en tuota html:ää ole opetellut, mutta jos nyt joku tarjoutuu leikkaamaan ja liimaamaan sivut kuntoon, voin tuottaa tuohon sisältöä yhdessä muiden AH kuskien kanssa niin saadaan sivu ajan tasalle?

Simo55
Viestit: 80
Liittynyt: To Marras 05, 2009 03:21
Handle: Simo55
Etunimi: martti
Sukunimi: solja
Verkkosivu: http://

Re: Aces High esittely virtualpilotsien sivuilla

Viesti Kirjoittaja Simo55 » La Tammi 10, 2015 22:56

Kannatan. Aikani kuluksi latasin kokeiluversion kun en justiinsa muuta hommaa sillä hetkellä keksinyt. Jonkun aikaa kun naputtelin controlleita sun muita niin ilmaankin pääsin. Hyvät forset saapi laitettua näikin pitkälle joikkarille mitä minäkin käytän ( 460mm G940 mod.) Mutta nyt tuo AH meni täysin sekaisin kun TrackIR:ää rupesin käyttämään, millään en enää pääse takaisin normaaliin kuvakulmaan :( aikani räpelsin tuon kanssa mutta luovutin ja rupesin kaartelemaan illukalla. Ohjeita ja neuvoja otetaan mielellään vastaan.

Vastaankin itselleni: sainkin melkein kaikki toimimaan kun ensin nollasin kaiken mitä olivat oletuksiksi laittaneet. Tämän jälkeen omat näppäilyt niin pystyin taas lentelemään.

Vastaa Viestiin